top of page
  • Writer's pictureTetske Thoen

Van droom naar realisatie

Updated: Aug 30, 2019

Op 27 augustus 2019 was ik op bezoek bij Huize Wezup, een kleinschalig wooncomplex voor mensen met dementie en/of andere cognitieve stoornissen, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Jan 't Hoen, de eigenaar, gaf mij een rondleiding. Met hem sprak ik over zijn ideeën en visie voor de zorg. Het is mooi om te zien dat zorg echt anders kan, persoonlijker, met humor en in een huiselijke omgeving.


Jan had een droom, en hij heeft dat gerealiseerd in de vorm van Huize Wezup. Het was inspirerend om zijn verhalen te horen. Stapje voor stapje krijgt mijn droom ook steeds meer vorm en bouw ik aan de weg naar realisatie daarvan.303 views1 comment

Recent Posts

See All

Kiwi

1 comentario


floortjebezemer
30 ago 2019

Het enthousiasme en de gedeelde passie is vanaf hier te voelen! Wat een inspirerend bezoek, zalig, zo relatief dicht bij huis, t.o.v. Nieuw Zeeland.

Hier kan het dus ook! Yes!

Me gusta
bottom of page