top of page
  • Writer's pictureTetske Thoen

Coming home


Dag Nieuw-Zeeland, land van de Kiwi's, natuur en alle prachtige vergezichten! Hallo Nederland, I am coming home. Acht maanden Nieuw-Zeeland, ze zitten erop. Vandaag ben ik weer in Nederland aangekomen. Een te lange vlucht met weinig slaap. Mijn hoofd nog vol van alle ervaringen en belevenissen. Ik kan nog niet helemaal beseffen dat het ‘gewone’ leven weer gaat beginnen. Wat een geweldige tijd heb ik gehad!


Dankbaar

De laatste week in Nieuw-Zeeland heb ik doorgebracht bij mijn lieve vrienden Leonie en Roger. Zij hebben een prachtig huis/boerderij in Matakana. Elke zaterdag staan zij op de lokale markt om honing en diverse groenten en mandarijnen te verkopen. Het was heerlijk om hier de laatste dagen door te brengen. Ik had alle ruimte om mijn spullen uit te zoeken, er waren gezellige gesprekken bij de open haard en diverse klusjes op de boerderij. Ik ben dankbaar dat ik hen heb ontmoet en voor alle waardevolle herinneringen aan Nieuw-Zeeland.

Nieuwe uitdaging

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ga opzoek naar een baan, en ondertussen ook de eerste stappen zetten om van mijn droom een realisatie te maken. Als iemand nog een leuke baan heeft of weet, dan hou ik mij ten zeerste aanbevolen. ;) Hallo Nederland, I am coming home.


329 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page